In het schitterende monumentale pand ‘Concordia’ midden in het centrum van Woerden (hoofdstad van het Groene Hart) is sinds mei 2015 Grand café Plein 7 gevestigd. Plein 7 biedt unieke en sfeervolle vergaderruimtes in een prachtig historisch gebouw, waarbij de ruimtes uiteraard van alle moderne gemakken zijn voorzien.

Vergadering, brainstorm, teambuilding, training of congres; met 5 unieke ruimtes is er voor ieder gezelschap (0-200 personen) een passende setting beschikbaar. Ideaal is de combinatie met het grand café; onze professionele keukenbrigade verzorgt met verse biologische en streekproducten geheel naar wens de lunch en tussendoortjes tijdens uw meeting. Tijdens of na uw meeting heerlijk dineren of gezellig borrelen; ook dit is mogelijk in het grand café of in uw privé ruimte!

De ligging in hartje centrum maakt Plein 7 tevens de perfecte uitvalsbasis om historisch Woerden te verkennen en uw meeting te combineren met een leuke activiteit in Woerden of omgeving.

Plein 7 is goed bereikbaar met auto en OV. Zowel Station Woerden als parkeergarage Castellum bevinden zich op enkele minuten loopafstand.

Bekijk onze vergaderruimtes hieronder of check de video

Heeft u interesse in het huren van een van onze zalen, neem dan contact met ons op via reserveren@plein7woerden.nl of 0348-508912.

Informatie over zaalverhuur downloaden (PDF)

.

De Oliphant (ca 77m2)

Een ruime lichte zaal, met uitzicht op het karakteristieke museum van Woerden.

Capaciteit: tot 60 zitplaatsen   /   tot 90 personen receptie

De Molen (ca 38m2)

Een intieme zaal aan de voorkant van het pand met uitzicht op de Petruskerk.

Capaciteit: tot 25 zitplaatsen

De Opkamer (ca 22m2)

Ruimte geschikt voor kleine vergaderingen, brainstorm, workshops, ook heel goed te gebruiken voor privé diners of een combinatie van vergaderen & lunchen en/of dineren.

Capaciteit: 2 tot 12 personen.